Cuándo

16/03/2019    
5:00 pm - 7:00 pm

Dónde

Sant Joan les Fonts - c/Mossèn Bartomeu
c/Mossèn Bartomeu, Sant Joan les Fonts, Girona, 17857, Catalunya

Tipo de evento

Cargando mapa....

Carnaval de Sant Joan les Fonts 2019

Sant Joan les Fonts 2019 – Rua – Data – Programa – Recorregut – Horari – Resultats – Premis

Informació :

  • Població: Sant Joan les Fonts
  • Comarca: Garrotxa
  • Província: Girona
  • Nom Carrer Sortida: c/Mossèn Bartomeu
  • Nom Carrer Arribada: Avinguda Rafel Torras

Dades :

Informació :

Sant Joan les Fonts convida a les colles a participar de la seva rua de Carnaval

La rua encarregada de cloure a la Garrotxa aquesta festivitat

Els santjoanencs i santjoanenques posaràn punt i final al Carnaval de la comarca amb molta gresca i bon ambient pels carrers del nucli de Sant Joan les Fonts. Una celebració que l’any passat ja va comptar amb més de 450 participants a la rua i que esperen augmentar en aquesta nova edició. Per això des de l’Ajuntament es convida a totes les colles de la comarca i comarques veïnes a participar d’aquesta festivitat.

El 16è Carnaval de Sant Joan les Fonts tindrà lloc el dissabte 16 de març.

Al matí s’iniciarà amb el Carnaval Infantil, a dos quarts d’onze amb una rua pel centre de Sant Joan les Fonts i la crema del Rei de Carnestoltes als paratges de Can Miquelet. A les dues del migdia es celebrà el tradicional dinar popular, a les pistes del Pavelló Poliesportiu, organitzat per la colla dels S’tokats.

A les cinc de la tarda es donarà el tret de sortida a la rua, on tots els espectadors podran gaudir de les carrosses i les comparses participants.

El Carnaval de Sant Joan les Fonts es caracteritza per ser el carnaval de l’amistat, on el més important és celebrar el companyerisme entre colles, ballar i en definitiva passar-s’ho d’allò més bé.

Cal recordar que per cloure la festa es celebra un sopar popular a les vuit del vespre al Pavelló Poliesportiu, on sempre hi assisteixen prop de 400 persones, entre les colles i acompanyants de la rua del municipi. Una bona manera de finalitzar la celebració amb ball i festa.